Cortina Brandspot bij TSO Fietsen in Groningen

Groningen - Het hippe fietsmerk Cortina opent zaterdag 2 april een Cortina Brandspot bij TSO Fietsen in Groningen. Dit gaat gepaard met een feestelijk openingsevent met onder andere een Cortina Modellenwedstrijd.

De Cortina Brandspot is een compleet nieuw winkelconcept van Cortina, hét Nederlandse lifestylemerk voor fietsen en een belangrijke speler op de Nederlandse fietsmarkt. Onder het motto ‘Fietsen is Fashion' maakt Cortina trendy fietsmodellen. De collectie bestaat uit heren- en damesfietsen in 3 verschillende stijlgroepen. In de Cortina Brandspot staat de Cortina-beleving centraal. Met niet alleen de volledige Cortina-collectie, maar met ook exclusieve ‘catwalkmodellen'. Zo is TSO Fietsen straks een de weinige fietsenwinkels in Nederland waar de Cortina SmartBike te koop is.

Openingsevent

Bij de opening van de Cortina Brandspot vindt bij TSO Fietsen een Cortina Modellenwedstrijd plaats. Jongens en meiden in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar kunnen zich door een professionele fotograaf laten vastleggen voor een levensgrote Cortina-coverfoto. Zij maken daarmee kans op een gloednieuwe Cortina-fiets. In de week na de opening (2 tot en met 9 april) levert de aankoop van een Cortina-fiets bovendien een cadeau op.

Aanmelden

Het openingsevent op 2 april duurt van 09.00 tot 17.00 uur; de modellenwedstrijd van 13.00 tot 17.00 uur. Wie aan de modellenwedstrijd wil deelnemen, kan zich inschrijven via modellenwedstrijd@tsofietsen.nl.