Abiant Uitzendgroep verlengt hoofdsponsorschap Lycurgus

Groningen - Abiant Uitzendgroep is ook in de seizoenen 2016/ 2017 en 2017/ 2018 hoofdsponsor van het eerste herenteam van vollebyalvereniging Lycurgus. Abiant heeft zich hiermee voor het tiende en elfde seizoen aan Lycurgus verbonden.

Daarnaast is Noordlease met ingang van het seizoen 2016/ 2017 stersponsor van Abiant Lycurgus. De Groninger leasemaatschappij is al jaren aan de club verbonden als sponsor. Voorzitter Mark Boumans: “Het is fijn om met een betrouwbare partner als Abiant de sportieve groei en ontwikkeling verder vorm te geven. Het geeft vertrouwen dat onze huidige hoofdsponsor graag verder wil en topvolleybal in Groningen de komende 2 jaar mogelijk maakt.” “We dragen Lycurgus al jaren een warm hart toe als hoofdsponsor", stelt algemeen directeur IJsbrand Havinga van Abiant. "Door onze naam nog twee jaar te verbinden aan Lycurgus kan de club de continuïteit op hoog niveau in het Noorden waarborgen. We hebben daarbij ervaren dat Lycurgus uitstekende faciliteiten biedt voor het leggen van contacten.” “De sponsoring van Lycurgus biedt de mogelijkheid om door het bezoeken van de wedstrijden iets extra’s te bieden in de relatie met zowel medewerkers als bedrijven.”

4 nieuwe auto's

Noordlease gaat Abiant Lycurgus voorzien van 4 nieuwe auto’s. De spelers gaan rondrijden in de nieuwe SMART ForFour. Robert Nienhuis, algemeen directeur en mede-eigenaar van Noordlease over de samenwerking: “Noordlease, zoals de naam altijd al heeft aangegeven, is trots op zijn Noordelijke afkomst. Waar we kunnen dragen we het Noorden uit in heel Nederland en sport is daar ook een zeer geschikt medium voor. Zeker op het niveau van het noordelijke volleybal. We herkennen onszelf in de ambitie van AbiantLycurgus waar nuchter en hard werken in combinatie met heldere ambitieuze doelen voor goede resultaten borg staan. Sport en bedrijfsleven in het Noorden, een onverslaanbare combinatie.”