Rock Ink presenteert derde e-stripboek in reeks Kesanova Classics

Groningen - De Groninger internetuitgeverij Rock Ink presenteert zondag 20 maart het derde e-stripboek in de reeks Kesanova Classics: ‘Marinier Johnny – Hessa, Het Ultieme Gevecht’.

Het e-stripboek gaat over de Derde Wereldoorlog, waarin ons buurland een gitzwarte rol speelde. Maar ook toen was niet alles zwart-wit, zoals de liefdesgeschiedenis tussen Marinier Johnny en Hessa van de SS Sekstroepen laat zien. Te midden van kogels die om de oren vliegen, spatten ook de liefdesvonken ervan af.

De Kesanova

De Kesanova (Kees de Vries) stamt uit de Friese Wouden, maar woont inmiddels alweer jaren met vrouw en kinderen in Leeuwarden. Hij is tevens voorzitter van de Hobbyrockers, waaruit onder meer muzikant/ schrijver Meindert Talma en schrijver Nyk de Vries zijn voortgekomen.

Rock Ink

Rock Ink is de internetuitgeverij van Bill Mensema, Ebel Kuipers en José Cutileiro. Tot op heden zijn bij Rock Ink 15 digitale e-boekjes verschenen, alsmede eentje (‘Songbouk’ van Bert Hadders) in gedrukte vorm. ‘Marinier Johnny – Hessa Het Ultieme Gevecht’ is vanaf zondag 20 maart 12.00 uur direct, gratis en zonder commerciële bijbedoelingen te lezen op www.rockink.nl.