Corina Onderstijn schrijft boek: 'Vanbinnen en Vanbuiten'

Haren - Bij Uitgeverij Zilverbron verschijnt vrijdag 18 maart het boek 'Vanbinnen en Vanbuiten'. Dit boek is geschreven door Corina Onderstijn uit Groningen. 

'Vanbinnen en Vanbuiten' gaat over Nomi, zij heeft het allemaal: een appartement in Amsterdam, een lieve familie, een baan bij een internationaal consultancybureau, beestjes in haar hoofd die haar vertellen hoe de wereld werkt en haar grote liefde Fos met wie ze een relatie in hotelkamers heeft. Na een nacht stappen, belandt ze in het stadje binnen in haar hoofd. Het is een plek waar niets werkt zoals het hoort te werken, gevoelens als vruchten aan bomen hangen, een reptielenbrein als orakel wordt vereerd en herinneringen worden bewaakt door een monsterlijke Databees. De weg terug naar de werkelijkheid is moeilijk, maar krijgt Nomi hulp van de beestjes en van haar zoesjeBiek, een praatgrage jongerenwerker met een voorliefde voor tjap tjoy en rondrijden in haar koekblik van een auto. Onder haar zorg moet Nomi leren toegeven hoe haar perfecte leven ontwricht is.

Corina Onderstijn

Corina Onderstijn (1981) is evenveel dagdromer als aanpakker. Ze werkt zowel in de sector natuur en milieu als bij comedygroep StrangerT hings Have Happened. Schrijven is Corina’s uitlaatklep. De afgelopen jaren behaalde ze goede resultaten bij verschillende schrijfwedstrijden, waaronder 2 keer een tweede prijs bij verhalenwedstrijd 'Fantastels'; met de verhalen ‘Schaduwballet’ en ‘Zoete Val’ (2011 en 2013). 'Vanbinnen en Vanbuiten' ISBN: 9789463080385