Project 'Zelf aan het Werk' in gemeente Groningen

Groningen - Stichting Maatschappelijke Coalitie is vorige maand in de gemeente Groningen gestart met het project ‘Zelf aan het Werk'. In dit project wordt gebruik gemaakt van een online platform waarop individuen, werkgevers en onderwijsinstellingen samenwerken.

Werkgevers kunnen met ‘Zelf aan het Werk' simpel en snel hun functies toevoegen en deze binnen een paar seconden gratis vrijgeven als bijvoorbeeld vacature, afspraakbaan of zelfs stageplek. Deze vacature komt automatisch op de site van de werkgever en bij ‘Zelf aan het Werk' van de gemeente Groningen.

Slim CV

Werkzoekenden maken op een eenvoudige manier een Slim CV en krijgen direct functies te zien die bij hen passen. De werkzoekende kan direct solliciteren en krijgt meteen een terugkoppeling over zijn kans van slagen, maar ook over passende opleidingsmogelijkheden. De werkgever krijgt de beste kandidaten in volgorde van passendheid aangereikt: niet alleen kandidaten die beschikken over de juiste kwaliteiten, maar die ook de passie bezitten voor het uitoefenen van de functie. Op korte termijn zullen werkgevers meer informatie ontvangen en tevens benaderd worden met het verzoek of ze kosteloos willen deelnemen. Werkzoekenden zullen kort daarna eveneens benaderd worden om van deze nieuwe mogelijkheden gebruik te maken. Meer informatie: www.zelfaanhetwerk.nl