Lincherie vernieuwt winkel in Groningen

Groningen - Lingeriespeciaalzaak Lincherie aan de Nieuwe Ebbingestraat 3 in Groningen is compleet vernieuwd. Zaterdag was de heropening van de winkel van Koen en Gea Schrader.

“Het luxe interieur, de ruime paskamers en persoonlijk advies zorgen samen voor een verrassende shopping experience”, beloven winkeleigenaren Koen en Gea Schrader. “De collectie met onder meer de merken Marie Jo, PrimaDonna, Aubade en Calvin Klein biedt voor iedere smaak, ieder figuur en elke gelegenheid de passende lingerie.” Lincherie is er voor elke vrouw, voor alle leeftijden, stijlen en maten. Met oog voor detail belooft Lincherie voor elke vrouw een ‘perfect fit' te vinden.

Comfortabele paskamers

De lingeriespeciaalzaak heeft ruime en comfortabele paskamers. “Helaas zijn er nog steeds veel vrouwen die het kopen van lingerie als onaangenaam en soms zelfs frustrerend ervaren”, weten Koen en Gea Schrader. “Lincherie wil hier verandering in brengen. Mooie lingerie kopen kan namelijk heel leuk zijn. Onze paskamers zijn ruim en comfortabel, waardoor wij de privacy kunnen garanderen en toch een goed en persoonlijk advies kunnen geven.”

Verkeerde BH-maat

De ervaren Lincherie Lingerie Styliste geeft vakkundig advies over de juiste maat, maar ook over welke support past bij de levensstijl van de klant, en welke stijlen passen bij haar garderobe en persoonlijkheid. “Maar liefst 70 % van de Nederlandse vrouwen draagt, zonder het te weten, de verkeerde BH-maat”, stellen de Schraders. “Wat is het geheim van de perfecte pasvorm? Advies van de Lingerie Styliste biedt uitkomst.” Meer info: www.lincherie.nl.