Nieuwbouw ZINN-locatie De Brink in Groningen voltooid

Groningen - Woonzorgcentrum De Brink in Groningen is sinds deze maand volledig in gebruik. Om dit te vieren houdt ZINN donderdag 31 maart open huis in De Brink. Aansluitend wordt de nieuwe luchtbrug tussen appartementencomplex Groenestein en De Brink officieel geopend.

De linkerzijde van ZINN-locatie De Brink is de voorbije periode gerenoveerd. Verder is een luchtbrug gebouwd tussen De Brink en appartementencomplex Groenestein. Luchtbrug binnenzijde tussen De Brink en GroenesteinDe luchtbrug verbindt De Brink aan de linkerzijde met het appartementencomplex Groenestein, waar ruim 70 ouderen wonen en ZINN een thuiszorgpost huisvest. De bewoners van Groenestein kunnen via de luchtbrug naar De Brink lopen voor een kop koffie het nuttigen of afhalen van een maaltijd in het restaurant, welzijnsactiviteiten, revalidatie, fysiotherapie of mondzorg.

Open huis

ZINN houdt 31 maart van 14.00 tot 16.00 uur open huis in het gerenoveerde gedeelte van het gebouw. Naast de luchtbrug zijn het nieuwe behandelcentrum met oefenzaal en de revalidatieafdelingen te bezichtigen. Ook ‘Groenebrink’, de nieuwe woonafdeling voor mensen met dementie, presenteert zich op deze dag. Verder ontvangen bezoekers informatie over ondermeer (thuis)zorg, palliatieve zorg, voorzieningen, (gemaks)diensten en activiteiten van ZINN. Aansluitend, tussen 16.00 en 17.00 uur, wordt de luchtbrug officieel geopend.