Stadjer wint 50.000 euro via ‘BankGiro Loterij The Big Picture'

Groningen - Robert uit Groningen heeft 50.000 euro gewonnen via het tv-programma ‘BankGiro Loterij The Big Picture'.

Zondag was te zien hoe hij door ambassadeur Leontine Borsato van de BankGiro Loterij op zijn werk in Amsterdam werd verrast met een cheque met hetzelfde bedrag als de kandidaat in de studio. De winnaar werd uit alle deelnemers van de BankGiro Loterij getrokken. Robert, docent op de Amsterdamse Fotoacademie: "50.000 euro, het is echt niet normaal! Van het geld wil ik graag met mijn vriendin en dochter naar New York. Dat plan hadden we al maar komt nu wat dichterbij. En dan is het geld nog niet op, dus ik kan ook mooi nieuw fotomateriaal aanschaffen."

BankGiro Loterij The Big Picture

In de wekelijkse RTL 4-spelshow ‘BankGiro Loterij The Big Picture' maakt een studiokandidaat kans op 1 miljoen euro. 1 deelnemer van de BankGiro Loterij thuis ontvangt hetzelfde bedrag als de studiokandidaat uit de voorgaande aflevering. Zo won Robert net als studiokandidaat Eline uit Haarlem 50.000 euro.

12 vragen, 1 miljoen euro

Presentator Robert ten Brink stelt in ‘BankGiro Loterij The Big Picture' de kandidaat 12 vragen aan de hand van foto's. Elke vraag die de kandidaat goed beantwoordt brengt hem weer een stap verder op de geldladder die tot 1 miljoen euro gaat. Kijkers thuis kunnen met de interactieve 'The Big Picture App' live meespelen. App-spelers die deelnemer zijn van de BankGiro Loterij maken wekelijks kans op maar liefst 15.000 euro.