Cabaret in VRIJDAG Theater: Yvonne van den Eerenbeemt speelt ‘Sirene’

Groningen - Cabaretier Yvonne van den Eerenbeemt staat vrijdag 4 maart met haar voorstelling 'Sirene' in het VRIJDAG Theater in Groningen.

Het betreft de voorstelling die in oktober niet doorging. Eerder gekochte kaarten zijn nog gewoon geldig en wie een kaart heeft bewaard van een van de andere cabaretvoorstellingen in oktober krijgt € 5 korting.

Sirene

'Sirene' is Van den Eerenbeemts eerste avondvullende programma. Het gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen. Van den Eerenbeemt slaat het publiek om de oren met zonderlinge observaties en wanhopige personages om hen daarna weer te troosten met een zacht kleinkunstig liedje.

Yvonne van de Eerenbeemt

Yvonne van den Eerenbeemt won zilver bij het concours om de Wim Sonneveldprijs 2014. 'Yvonne is een groot talent en grijpt u bij de kladden', aldus de jury van het Amsterdams Kleinkunstfestival. Het NRC schreef: 'Beste actrice van de avond'. De Volkskrant: 'ijzersterk slot'. Aanvang: 20.30 uur. Entree € 12,50, studenten € 10. Informatie en reserveren: www.bijvrijdag.nl