Reigning Sound en The Gories op nieuwe VERA-single

Groningen - Reigning Sound en The Gories staan op de derde editie van VERA/LIVE. De nieuwe VERA-single verschijnt medio dit jaar in gelimiteerde oplage.

VERA/LIVE is een initiatief van Ralf Koopman en Robin Eggens, vrijwilligers van het Groninger poppodium VERA. Onder de naam VERA/LIVE verschijnt live-materiaal - elk concert in VERA wordt opgenomen - op vinyl, in de vorm van 7-inch singles.

Live-opname VERA-show

Reigning Sound en The Gories vullen elk een kant van de single met een live-opname van hun show in VERA. Reigning Sound speelde op 1 juli 2015 ter ere van het jubileum van programmeur Peter Weening, The Gories waren op 20 mei 2015 in VERA te bewonderen. De hoes van de single wordt ontworpen en gezeefdrukt door VERA-ontwerpers Julia de Jong en Willem Kolvoort. De eerste editie van VERA/LIVE bevatte werk van traumahelikopter en together PANGEA, de tweede van Parquet Courts en Big Ups. Beide edities zijn uitverkocht.

Pre-orders

Een beperkt aantal pre-orders zijn een maand voor release (naar verwachting eind mei) te koop via www.vera-groningenwebshop.nl.