Primeurs op Groningse Nieuwbouwdag

Groningen - Tijdens de Groningse Nieuwbouwdag van zaterdag 20 februari presenteren 10 nieuwbouwprojecten zich aan het publiek. Daaronder 5 gloednieuwe (deel)projecten: Go East, De Vlint, Berlage-Hof, Oosterhamrikkade NZ en Eemskwartier.

Belangstellenden kunnen zich zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur in Vesta Woonforum laten informeren over actuele nieuwbouwprojecten in Groningen en Haren. Behalve Go East in de Oosterparkwijk, De Vlint in Vinkhuizen en Berlage-Hof in de Professorenbuurt, Oosterhamrikkade NZ en Eemskwartier staan ook nieuwbouwprojecten als Het Harener Holt en De Nieuwe Linie op het Europapark in de schijnwerpers.

ZON Wonen II

Op de informatiemarkt in het atrium van Vesta Woonforum is ook informatie beschikbaar over ZON Wonen II in Paddepoel. Woningen in dit project wekken net zoveel energie op als bewoners verbruiken.

Meerstad

Liefhebbers van wonen in een groene en waterrijke omgeving kunnen zaterdag terecht in het informatiecentrum van Meerstad aan de Waterviolier. Daar vindt van 11.00 tot 15.00 uur een open dag plaats over huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten in het jonge woongebied.

Groningen Woont

De Groningse Nieuwbouwdag is een initiatief van het platform Groningen Woont, een samenwerkingsverband van de gemeente Groningen, projectontwikkelaars en nieuwbouwmakelaars.