Jannie Burgstra wint Media Markt Club Maandprijs

Groningen - Jannie Burgstra uit Stedum heeft de Media Markt Club Maandprijs van januari gewonnen. De prijsuitreiking vond donderdag plaats in Media Markt Groningen aan de Westerhaven.

Burgstra won 2 kaarten voor ‘El clásico’, de voetbalwedstrijd FC Barcelona – Real Madrid, citytrip, 2 hotelovernachtingen in een 4-sterrenhotel, retourvlucht, 2 notebooks, een jaar gratis FOX Sports en 1000 euro shoptegoed. Bovendien mocht zij 2500 euro schenken aan een lokaal initiatief of goed doel naar keuze. Ze koos ervoor het geldbedrag te schenken aan Stichting Historie Stedum, een stichting die het verleden van Stedum levend houdt door beeld- en filmmateriaal, voorwerpen en documenten beschikbaar te maken voor de gemeenschap.

Prijsuitreiking

Jannie Burgstra kijkt uit naar de citytrip, maar is vooral blij dat zij Stichting Historie Stedum een steuntje in de rug kan bieden: “Mijn man ik en kijken graag voetbal en ook de geschiedenis van Stedum dragen wij een warm hart toe”, liet Burgstra optekenen.

Media Markt Club

De maandprijs is onderdeel van Media Markt Club, een nieuw klantenprogramma waarbij persoonlijke benadering centraal staat. "De schenking aan het lokale initiatief geeft de maandwinnaar en Media Markt Groningen de kans iets terug doen voor de regio,” legt vestigingsmanager Harry Werkman van Media Markt Groningen uit. “Bovendien weten we bij Media Markt dat iets weggeven vaak nog leuker is dan iets krijgen.”

Stichting Historie Stedum

De winnaar mocht het bedrag persoonlijk aan het goede doel overhandigen. “Geweldig, dit kunnen we goed gebruiken voor de restauratie van het ‘lijkenhuisje’ op onze begraafplaats van meer dan 100 jaar oud” reageerde penningmeester Klaas Pilon van Stichting Historie Stedum enthousiast.