Groningen kleurt even oranje: opening UBN Uitzendbureau

Groningen - Het centrum van Groningen kleurde vrijdag 29 januari even oranje. Aanleiding was de opening van de nieuwe vestiging van UBN Uitzendbureau op de Rademarkt 23.

UBN viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan. Opgericht in Utrecht, uitgegroeid in de Randstad en nu door zijn opdrachtgevers meegevraagd naar het noorden van het land. "Een groot compliment. Te danken aan het feit dat bij UBN de mens centraal staat. Onze slogan is: UBN maakt werkend Nederland blij", weet Henrike van der Veen, vestigingsmanager in Groningen. "Wij denken daarbij zowel aan de klant als aan de kandidaat. Want iedereen is erbij gebaat als mensen met plezier aan het werk zijn." Vol trots en bruisend van energie gaan de Groningse Henrike en Marloes de uitdaging aan om UBN ook hier op de kaart te zetten. De afgelopen tijd hebben zij zich vooral bezig gehouden met het verkennen van de markt. Nu eenmaal gestart gaat het voorspoedig. De eerste vacatures staan al open en enthousiaste kandidaten melden zich spontaan.

UBN Uitzendbureau

UBN Uitzendbureau bemiddelt in logistieke, industriële, administratieve en horecabanen tot en met mbo-niveau. Van der Veen: "Of het nu gaat om een baan met of zonder opleiding, vast of tijdelijk, fulltime of parttime, wij helpen graag. In de praktijk betekent dat voor ons: goed luisteren en nooit bezuinigen op tijd en aandacht. Samen mogelijkheden ontdekken en benutten. Hierbij kiezen wij voor een persoonlijke en betrokken benadering. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden." Info: 050-751000, groningen@ubnuitzendbureau.com of www.ubnuitzendbureau.com.