Century Autogroep langer hoofdsponsor Jongeren Commercieele Club Groningen

Groningen - Century Autogroep is ook de komende 3 jaar de hoofdsponsor van de Jongeren Commercieele Club (JCC) Groningen. Dat nieuws werd afgelopen weekend bekend gemaakt tijdens de feestelijke jaarboekuitreiking van de JCC.

Century Autogroep is al sinds 2010 hoofdsponsor van de JCC, een actieve netwerkorganisatie voor jonge professionals in de stad. Century-vestigingsmanager Hans Kremer: “We zien het belang in van het behouden van jong talent voor de stad Groningen. De JCC speelt daarin een belangrijke rol en dit is voor ons een mooie manier om zichtbaar te zijn.” Century Autogroep gaat JCC niet alleen ondersteunen met een financiële bijdrage, maar zet ook nadrukkelijk in op het delen van kennis. “Hier lopen ontzettend veel jonge mensen rond en die kunnen ons helpen met de ontwikkeling van Century”, aldus Kremer.

Creativiteit

“In december hebben wij samen met de JCC en de Commercieele Club Groningen een prachtig kerstgala neergezet in de VW-werkplaats van ons bedrijfspand aan de Bornholmstraat”, zegt Erik Meems, die als algemeen directeur en eigenaar van Century Autogroep de overeenkomst op papier bekrachtigde. “De verfrissende opzet van het gala en de andere gebruiksmogelijkheid van de werkplaats laten zien welke creativiteit er is in de JCC. Deze creativiteit en het netwerk van de JCC Groningen is een inspiratie voor Century Autogroep.”

Bevestiging van vertrouwen

Voorzitter Paul Vrieling van de JCC Groningen: “Wij zien dit als een bevestiging van vertrouwen in de relatie die wij 6 jaar geleden zijn aangegaan. De komende jaren gaan wij meer dan ooit bouwen aan een kennisintensieve uitwisseling tussen de (mobiliteits)vraagstukken bij Century Autogroep en vragen over dit onderwerp die de jonge professionals van vandaag hebben.”