Dijkstra Tandheelkunde zet groei door met nieuwe tandarts

Groningen - Bij Dijkstra Tandheelkunde aan de Siersteenlaan in Groningen worden sinds een klein jaar ook reguliere tandartsbehandelingen uitgevoerd. De praktijk loopt zo goed dat er een nieuwe fulltime tandarts is aangetrokken om aan alle vraag te kunnen voldoen.

“Sinds vorig jaar april hebben we alles onder 1 dak”, zegt praktijkeigenaar Fred Dijkstra enthousiast. “Een tandarts, een tandprotheticus, een implantoloog en een technische afdeling. Door deze combinatie kunnen we de hoogste kwaliteit en beste zorg bieden en dat is niet onopgemerkt gebleven.” Tandarts Balàzs Gyovai was tot begin dit jaar het gezicht van de tandartspraktijk. Doordat hij ook verbonden is aan de praktijk Wesselink Dental in het Friese Oosterwolde, was hij slechts 2 dagen beschikbaar. Dijkstra: “De vraag nam echter toe, dus in goed overleg hebben we naar een nieuwe, fulltime tandarts gezocht.”

Mario Costa

Mario Costa is voortaan bijna dagelijks in de praktijk van Dijkstra Tandheelkunde aanwezig. "Evenals Gyovai is hij niet alleen zeer deskundig, maar ook hij heeft een rustig, vriendelijk en open karakter. Hij neemt bovendien alle tijd die nodig is”, zegt Dijkstra. “Erg fijn, vooral voor kinderen en mensen die bang zijn voor de tandarts.” Costa wordt bijgestaan door de nieuwe assistente Saakje Stenekes. “Ik werk hier 2twee maanden, maar voel me nu al helemaal thuis”, zegt ze blij. Behalve met het assisteren van Costa houdt zij zich bezig met preventie, zoals het geven van poetsinstructies, het verwijderen van tandsteen en het beschermen van tanden door middel van sealen. Tandprotheticus Andries van der Kooi en implantoloog Sander Maclaine Pont maken het team van Dijkstra Tandheelkunde compleet. Door het aantrekken van Costa, kunnen nieuwe patiënten per direct terecht bij Dijkstra Tandheelkunde. Aanmelden kan via info@dijkstra-tandheelkunde.nl of 050-5793379.