'David Bowie is' langer in Groninger Museum

Groningen - De tentoonstelling 'David Bowie is' in het Groninger Museum wordt met 4 weken verlengd, tot en met zondag 10 april 2016. Tickets voor de verlengingsperiode zijn vanaf maandag 1 februari online te koop.

Het museum blijft bovendien in de weekenden langer open voor de tentoonstellingen 'David Bowie is' en 'Joris Laarman Lab'. Het museum is op zaterdagen tot 22.00 uur geopend; bezoekers kunnen tot 21.00 uur naar binnen.

Online tickets reserveren

Het museum raadt belangstellenen dringend aan om van tevoren online tickets te reserveren via www.davidbowie-groningen.nl. Dit omdat de tentoonstelling op de dag zelf uitverkocht kan zijn aan de kassa. Met name in de weekenden zijn er vaak geen kaarten meer aan de kassa verkrijgbaar. Vanaf 18 maart zijn 'David Bowie is' en 'Joris Laarman Lab' ook op vrijdagavond tot 22.00 uur geopend. Het betreft de vrijdagavonden op 18 en 25 maart en 1 en 8 april 2016.

Voorjaarsvakantie

In de weekenden verwacht het museum grote drukte, maar op veel weekdagen zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. In de voorjaarsvakantie kunnen bezoekers bovendien op maandag 22 en maandag 29 februari terecht in het museum. Ook op Tweede Paasdag, 28 maart, is het museum geopend.