Lustrumeditie Theatertapas in Ebbingekwartier

Groningen - Het Ebbingekwartier in Groningen vormt vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart het decor voor locatietheaterfestival Theatertapas. De kaartverkoop start woensdag 20 januari.

Locatietheaterfestival Theatertapas viert dit jaar zijn eerste lustrum. Het festival biedt een podium voor voorstellingen van ambitieuze makers. Obers verleiden het publiek door hen - met hapjes theater - mee te nemen langs bijzondere locaties in het Ebbingekwartier. De routes beginnen en eindigen in de brasserie van Het Paleis, waar de avond wordt afgesloten met een borrel en live muziek.

3 dagen

Voor de lustrumeditie is het programma uitgebreid tot 3 dagen, met een familieprogramma op zondagmiddag en een internationale route. Restaurants, kantoorruimten en uitgaansgelegenheden in het Ebbingekwartier vormen de podia voor de voorstellingen. “Je ziet het theater in een nieuwe context en in een ruimte waar je de performers bijna kunt aanraken. Theatertapas is bedoeld als een proeverij van dans, theater, muziek, ‘spoken word’ en beeldende kunsten. We hopen dat elk hapje naar meer smaakt!”, stelt artistiek leider Andrea Hooymans. Meer informatie: www.theatertapas.nl