Nieuwe cursussen talkingENGLISH in Groningen

GRONINGEN - Snel beter Engels leren spreken? talkingENGLISH start in februari in wijkcentrum Het Dok in Groningen met een nieuwe reeks cursussen.

Deelnemers leren in 10 lessen van anderhalf uur in een groep van 8 tot 10 personen vooral samen beter Engels spreken, in een ontspannen sfeer. Hierbij is veel tijd en aandacht voor persoonlijk contact en feedback. Docenten van talkingENGLISH zijn ook altijd (near) native speakers.

Cursusaanbod

talkingENGLISH heeft een gevarieerd cursusaanbod. De beginnerscursus helpt deelnemers over de ‘spreekdrempel’ en ontwikkelt hun taalvaardigheid en zelfvertrouwen. Het dagelijks leven staat centraal, zodat deelnemers hierover zonder blikken of blozen een gesprek kunnen voeren.

De vervolgcursus A2 brengt de spreekvaardigheid van deelnemers op een nog hoger niveau. Hierbij komen bijvoorbeeld ook gezondheid en werk aan bod.

Bij de English at work-cursus is naast aandacht voor het verbeteren van de spreekvaardigheid ook aandacht voor zaken als het schrijven van e-mails en werkgerelateerde zaken. Deze cursus bestaat uit 8 lessen van 2 uur.

Nóg meer persoonlijke aandacht

Met ingang van dit cursusseizoen is het concept van de conversatiecursus Engels B1-gevorderden vernieuwd. Om cursisten nóg meer persoonlijke aandacht en feedback te kunnen bieden is het maximale aantal deelnemers aangepast van 10 naar 6 cursisten. Er zijn 8 lessen van 2 uur.

De eerste startdatum is 12 februari. Meer informatie/ aanmelden: www.talkingenglish.nl of 085-4019200.