Nieuwe bestuursstructuur voor De Haan Advocaten & Notarissen

GRONINGEN - De Haan Advocaten & Notarissen heeft een nieuwe bestuursstructuur. Het kantoor is het nieuwe jaar gestart met een nieuwe directeur en een raad van bestuur.

De Haan Advocaten & Notarissen heeft een nieuwe bestuursstructuur. Het kantoor is het nieuwe jaar gestart met een nieuwe directeur en een raad van bestuur.

Aanleiding voor de bestuurlijke wijzigingen zijn de voorspoedige groei van het kantoor en de ontwikkelingen in de markt.

Serge Evers

Eerder werd al bekendgemaakt dat Serge Evers (1972) 1 januari is aangetreden als nieuwe directeur. Hij volgt in die rol oprichter Winfryd de Haan op.

Evers was sinds 2011 directeur bij uitvaartverzekeraar Yarden en werkte eerder voor bedrijven in de financiële en verzekeringssector, waaronder Unigarant en Aegon.

Hij zal als onderdeel van de raad van bestuur leidinggeven aan De Haan Advocaten & Notarissen.

Raad van bestuur

Naast Serge Evers en partner Hans Silvius (advocaat en voorzitter) zullen ook André Smink (advocaat), Mark Jonker Roelants (notaris) en Peter-Paul Bruens (advocaat) plaatsnemen in de raad van bestuur.

De Haan Advocaten & Notarissen ontwikkelde zich de afgelopen 4 decennia tot een noordelijk fullservice kantoor met vestigingen in Groningen, Assen, Leeuwarden, Zwolle en Schiphol. Bij het kantoor zijn 150 mensen werkzaam, waaronder 95 juridische specialisten.

Het kantoor richt zich op gespecialiseerde juridische dienstverlening aan overheden, instellingen en ondernemers.