Gasten Hotels.nl vinden Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk ‘Beste Hotel van Nederland’

EELDERWOLDE - Bezoekers van de boekingswebsite Hotels.nl hebben Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk uitgeroepen tot ‘Beste Hotel van Nederland’.

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk kreeg een reviewscore van 9,2. Gasten zijn vol lof over het hotel. Zij benoemen veelal de vriendelijkheid van het personeel en de hygiëne van de kamers.

Vorig jaar kreeg het Van der Valk Hotel de award voor ‘Beste Nieuwkomer’.

Awards

Naast een award voor ‘Beste Hotel van Nederland’ kent Hotels.nl ook awards toe aan de beste hotels per regio en andere categorieën als ‘Mooiste Suites’, ‘Beste Kusthotel’ en ‘Publiekslieveling’. De komende weken worden in totaal 35 awards uitgereikt.

De uitslag van de awards blijft altijd tot op het laatste moment geheim. Medewerkers van Hotels.nl verrassen het hotelpersoneel door onaangekondigd naar de award-winnende hotels te komen en hen persoonlijk te feliciteren.

Reviewscores

De winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van het voorgaande jaar. Voor de winnaars van 2019 is dat dus het jaar 2018.

In 2018 hebben 30.000 hotelgasten hun ervaring gedeeld. In de reviews worden scores gegeven aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging.

Daarnaast kunnen opmerkingen worden geplaatst over bijzondere plus- en minpunten van het hotel.

De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.