Inschrijving KLM Urban Trail Groningen geopend

GRONINGEN - De inschrijving voor de vierde KLM Urban Trail Groningen is geopend. Het hardloopevenement vindt zondag 14 april plaats.

De KLM Urban Trail Groningen is bedoeld voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Groningen op een andere manier wil leren kennen. Het parcours voert langs en dóór bekende gebouwen in Stad, maar ook langs plekken die menig Groninger amper kent.

De eerste locaties zijn inmiddels bekendgemaakt. Deelnemers rennen dit jaar onder meer door Universiteitsbibliotheek, MartiniPlaza en het provinciehuis. MartiniPlaza en het provinciehuis maken hun debuut op de parcourskaart.

De komende weken worden stap voor stap meer locaties bekendgemaakt.

Nu ook 5 km

Deelnemers niet alleen, zoals te doen gebruikelijk, 10 kilometer hardlopen, maar kunnen dit jaar ook kiezen voor een parcours van ongeveer 5 kilometer. Dit maakt het evenement aantrekkelijker voor beginnende lopers.

De beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Deelnemers nog tijdens de KLM Urban Trail Groningen, bij een splitsing, kiezen of ze voor de 5 of voor de 10 kilometer gaan.

Inschrijven kan vanaf woensdag 2 januari op www.klmurbantrailgroningen.nl.