Douwe Bob verrast Else

GRONINGEN - Else is groot fan van Douwe Bob. Zo groot zelfs dat ze vlak nadat ze het leven schonk aan een dochter (Rosa) naar een concert van de zanger ging. Hoewel ze dicht bij huis was en contact hield met haar vriend, besloot ze toch het concert halverwege te verlaten en terug te gaan naar haar dochter. Ze miste daardoor 5 nummers van het concert. Reden voor goede vriend Reinoud radiozender 538 in te schakelen en haar wens uit te laten komen. Dankzij ‘De Beste Wensen van 538’ speelde Douwe Bob dinsdagmiddag bij Else thuis de nummers die ze gemist heeft. 538-dj's Coen en Sander belden in 'De Coen en Sander Show' met Else, die door Reinoud met een smoes werd thuisgehouden.

Tijdens het gesprek werd Else verrast door de deurbel en bleek niemand minder dan Douwe Bob zelf voor de deur te staan. Else ter Sluis: "Ik vind het echt fantastisch en ben goed voor de gek gehouden! Dit is écht heel gaaf!"

De Beste Wensen van 538

December is de maand waarin 538 onder de noemer ‘De Beste Wensen van 538’ zorgt dat de allerleukste, ontroerendste, origineelste en tofste wensen en flapuit-beloftes van luisteraars uitkomen.