InkOutlet vernieuwt webshop

GRONINGEN - Het stad-Groninger bedrijf InktOutlet heeft zijn webshop (www.inkoutlet.nl) compleet vernieuwd.

„We verkopen steeds meer online”, zegt eigenaar Glenn Hubers van Assenraad. „De webshop was daarom wel weer aan vernieuwing toe.”

Hij is zo trots op het resultaat dat hij voor lezers van de Gezinsbode een kortingscode beschikbaar stelt voor een online bestelling van van inkt van het huismerk voor printers met gescheiden inktpatronen: HM20.

Het moge duidelijk zijn: de markt verandert en InkOutlet verandert mee. Ooit op Nieuwe Ebbingestraat 4 begonnen op met het navullen van inktcartridges voor printers, zijn er in de loop der jaren tal van gewilde producten en diensten bijgekomen. Het bedrijf is ook verhuisd, naar nummer 31 in dezelfde straat.

Fotodiensten

Mede door de overname van Asadin Snelfoto in 2010 levert InkOutlet ook tal van fotodiensten. Deze variëren van het afdrukken van fotovergrotingen en het maken van pasfoto’s voor officiële documenten tot het afdrukken van foto’s op een mok of als puzzel, en het overzetten van VHS-video op dvd.

Computerproblemen

Ingegeven door de vraag naar hulp bij computerproblemen, schoont InkOutlet ook laptops en computers op. „Veel computers hebben wel een virusscanner maar de gebruiker weet vaak niet hoe deze werkt”, zegt Glenn Hubers van Assenraad.

„En in veel gevallen zie ik dat de scanner al jaren inactief is of niet bijgewerkt is. Dat is net zoiets als een duur slot kopen en dit vervolgens niet te gebruiken.”