Grunnsonic maakt line-up editie 2019 bekend

GRONINGEN - Cirrus Minor, Joost Dijkema, Rooks, Audio Adam, Smalltown Bandits, Hollow Men, Marlene Bakker en Meadowlake zijn enkele van de acts die op Grunnsonic 2019.

Grunnsonic is het voor iedereen gratis toegankelijke festival van Groningse acts dat tegelijk en in samenwerking met Eurosonic Noorderslag (ESNS) plaatsvindt in de binnenstad van Groningen.

De acts presenteren zichzowel aan het publiek als aan de muziekprofessionals die in de week van ESNS in de stad aanwezig zijn.

Line-up

De line-up van Grunnsonic 2019 bestaat uit 70 Mile House, Chief of Smoke, Cirrus Minor, The Monroes, Joost Dijkema, Hackberry, MAARIS, Marlene Bakker, Oes, Onhou, Small Town Bandits, Hollow Men, THE VICES, The Desmonds, Audio Adam, The Mudd, Meadowlake, Waiting for the Sun, Long Way Down, Van Marban, Super Star Gods, ATGMC, Willie Darktrousers, OOO, Martijn van der Zande, Shabby Cabs, The First Wolf, Lesley Baker, Cloudy Diow, Revo, RO$$ABARBA en Rooks.

Het programma is in samenwerking met ESNS samengesteld door POPgroningen, de popkoepel van de provincie Groningen, (Eurosonic Noorderslag).

Grunnsonic is van 16 tot en met 18 januari. De blokkenschema’s worden later bekend gemaakt.