Son Mieux naar De Oosterpoort

Son Mieux pakt je op en neemt je mee op reis door zijn wereld. Vreugde, plezier, pijn, angsten en misschien een verdwaald liefdesverhaal. Frontman Camiel Meiresonne schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden.

Niet te vergelijken

Het genre noemt Camiel zelf ‘folk met elektronische onderlaag’. „In de basis kleine folkliedjes met gitaar en zang en daaromheen drum- en toetsensamples. Het is daardoor heel dansbaar. Ik kan voor het eerst in mijn leven de muziek niet vergelijken met andere bands. Onze shows zijn heel intiem met kleine liedjes, maar uitbundig de elektronische sound eromheen.”

Faire De Son Mieux

De afgelopen twee jaren waren een opeenstapeling van hoogtepunten voor Son Mieux. Single Even werd 3FM Megahit, debuut EP Vice Versa (2016) werd meer dan 6 miljoen keer gestreamd, het liedje Easy werd gebruikt onder grote reclamecampagnes van ING, McDonald's en Deezer. De band tourde het land door met uitverkochte clubshows, festivals als Zwarte Cross en Where The Wild Things Are. In 2017 en 2018 werd de rust genomen voor het schrijven van het debuutalbum Faire De Son Mieux dat in februari zal worden uitgebracht. Samen met producer Thijs van der Klugt (Douwe Bob, Sue the Night) werd verdieping gezocht zonder het karakteristieke Son Mieux geluid te verliezen.

Zaterdag 23 maart, 20.00 uur, staat Son Mieux in De Oosterpoort met een vers, nieuw album.

Kaarten: € 14,00 (incl. € 1,50 servicekosten)

Tickets en meer info