Tieneke Aling over haar ‘Next step’

GRONINGEN - NEW YEAR, NEW NAME! Ladyline is exit, Contoura it is!

Sinds de start in 2009 in Groningen heeft Tieneke Aling zich steeds verder gespecialiseerd in alle facetten van figuurbeheersing en mede daardoor werd het tijd voor een nieuwe naam. Contoura is een naam die bij het bedrijf past, zegt Tieneke. „Binnen Contoura is figuurbeheersing het sleutelwoord. Hier werk je op een gezonde manier naar een langdurig resultaat toe. Afvallen, werken aan een betere conditie, aan een oplossing voor spier-, gewrichts- of huidklachten en dat in een ontspannen sfeer. Je gaat je energieker voelen. Tevreden zijn over je lichaam, daar gaat het om en daar hebben wij de tools voor.”

Contoura beschikt over verschillende behandelmethoden, zoals cryolipolyse, bodywrappingen compressietherapie en de reguliere behandeling in warmtecabines in combinatie met ozonzuurstoftherapie. Voedingsadvies volgt na een energiemeeting, zodat er een individueel advies gegeven kan worden op basis van uw energieverbruik. Voor elke behandeling volgt eerst een figuuranalyse, om samen met de klant een behandelplan te formuleren.

Cryolipolyse is het lokaal verwijderen van vet door bevriezing van vetcellen. Zonder operatie en een zichtbaar blijvend resultaat. De compressietherapie is de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. Onrustige en vermoeide benen krijgen een oppepper en klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Nieuw bij Contoura Groningen is de AVI-SLIM. Vanaf 2019 start Contoura met deze revolutionaire behandeling. Heerlijk liggen, ontspannen en genieten van infrarood helende warmte rondom, terwijl je tegelijkertijd tot 800 kcal kunt verbruiken. De infraroodstralen in combinatie met toermalijnstenen kan het lichaam ontgiften en de bloedcirculatie naar spieren en weefsels verbeteren. Het verwarmt op een zeer aangename wijze de huid, versterkt het lymfestelsel en het verbetert de bloedcirculatie. Je verbruikt 800 kcal en het metabolisme wordt gestimuleerd. Meer info over de behandelingen op www.contoura.nl

Contoura is gevestigd aan het Boterdiep 30 te Groningen. Voor meer info bel 050-3131844