IKEA Groningen bezorgt nu ook Zweedse balletjes aan huis

GRONINGEN - Woonwarenhuisketen IKEA start in Groningen met de bezorging van haar Zweedse balletjes. Deze en andere lekkernijen uit het IKEA-assortiment zijn te bestellen via Thuisbezorgd.nl. te bestellen.

Store manager Stefan Kroes van IKEA Groningen: „We willen graag op alle vlakken gemakkelijker en toegankelijker worden voor onze klanten. Onze meubels en accessoires kan je al online bestellen, dus waarom ook niet testen of dit mogelijk is met ons populaire food-aanbod?”

„In Thuisbezorgd.nl hebben wij een goede en betrouwbare partner gevonden, met bezorgers in loondienst die goed verzekerd rondrijden. Een snelle en verantwoorde manier voor het leveren van onze maaltijden in de stad. We zijn erg benieuwd naar de resultaten van deze test. Op basis daarvan bepalen we of we dit verder gaan uitrollen.”

Elektrische fiets

Thuisbezorgd.nl levert alle IKEA bestellingen met een elektrische fiets. „Deze in 2016 gelanceerde bezorgservice is inmiddels de grootste logistieke dienst in Nederland”, zegt head of sales Joey Bloemendal van Thuisbezorgd.nl.

„Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar vernieuwing en verbreding van ons aanbod en zijn daarom ook zeer enthousiast over deze nieuwe samenwerking met IKEA in Nederland.”