Twee nieuwe locaties in Groningen voor MCZ

GRONINGEN - Centrum voor beweging, fysiotherapie en sportbegeleiding MCZ is nu ook te vinden in het Topsport Zorgcentrum op Corpus den Hoorn en Sportcentrum Europapark.

Op de tweede verdieping van het Topsport Zorgcentrum bevindt zich sportmedisch centrum Het Omnium. Hier werken MCZ, Martini Ziekenhuis, Schutrups Schoenen, Topdiëtisten en Inter-Spy gezamenlijk aan sportzorg. MCZ heeft er eigen behandelkamers en een trainingszaal, voorzien van ultramoderne apparatuur. Sporters van elk niveau kunnen bij MCZ in Het Omnium terecht voor het voorkomen, analyseren en behandelen van blessures. Voor topsporters en andere ambitieuze sporters die hun prestaties willen verbeteren, heeft MCZ een expertiseteam.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten, performance trainers, inspanningsfysiologen en bewegingswetenschappers helpen de sporter met zijn of haar hulpvraag. Met behandelkamers en een fitnessruimte, heeft MCZ er op het Europapark eveneens een volwaardige locatie bij. Iedereen kan er terecht voor klachten en aandoeningen rondom het houdings- en bewegingsapparaat, en voor sportblessures. Meer informatie op site mcz.nl..