Speeltuincentrale Groningen zoekt speelambassadeurs

GRONINGEN - Speeltuincentrale Groningen zoekt speelambassadeurs: jongeren die 2 tot 4 weken sport- en spelactiviteiten voor kinderen begeleiden en helpen organiseren.

Veel kinderen uit Groningen gaan in de zomer niet op vakantie, simpelweg omdat er in hun gezinnen niet genoeg middelen zijn. Ondertussen zijn professionele instanties gesloten of beperkt geopend.

Speelparadijs

Omdat Vereniging Speelcentrale Groningen vindt dat kinderen in de zomervakantie lekker veel horen te spelen, worden 4 speeltuinen in Groningen in de zomer van 2019 voor een periode van 4 weken omgetoverd tot speelparadijs.

Ze roept de hulp van jongeren (16 - 25 jaar) in om een en ander mogelijk te maken. De jongeren krijgen een training, waarom zij leren zij hoe zij het beste aansluiten bij de kinderen tijdens het spelen, maar ook ze je een activiteit begeleiden en de organisatie opzetten.

Lees verder na de video.

Daarnaast zoekt Speeltuincentrale Groningen jongeren die bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn in het kenbaar maken van de activiteiten (PR & communicatie).

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@speeltuinengroningen.nl.