Rob Donninger nieuwe directeur bestuurder SSH

GRONINGEN - Rob Donninger start maandag 4 maart 2019 als directeur bestuurder bij de SSH. Hij volgt Ton Jochems op die vanaf 2000 directeur bestuurder van de studentenhuisvester was.

Rob Donninger is op dit moment als directeur bestuurder werkzaam bij Woonforte in Alphen aan den Rijn. ,,Ik wil me graag inzetten voor de broodnodige betaalbare huisvesting voor studenten en jongeren", zegt hij.

,,Daarnaast is er nog de uitdaging om het bezit verder te verduurzamen en de dienstverlening te digitaliseren zodat deze beter aansluit op de behoeften van onze klanten.

Voorzitter Jan van der Moolen van de raad van commissarissen van SSH: ,,We zijn ervan overtuigd dat we met de benoeming van Rob als directeur bestuurder een mooie koers inslaan en onze ambities verder kunnen realiseren.”

SSH

De SSH is specialist in studentenhuisvesting. Zij verhuurt woonruimte aan studenten en, via dochterbedrijf Jebber, aan starters op de woningmarkt.

De SSH verhuurt ruim 19.000 studentenkamers en woningen in de plaatsen Groningen, Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam en Zwolle.