Concerten in tuinen van De Hunze/Van Starkenborgh

GRONINGEN - Ga 16 september aan de wandel door de wijk om op verrassende plekken grote en kleine muzikale optredens te ontdekken. De Luisterwijk editie 2018 krijgt het thema ''Forza Musica'' niet voor niets mee: de hele middag kunnen bezoekers de kracht van muziek en bewegen beleven.

De line up is veelbelovend en voor elk wat wils: bekende singer-songwriters geven acte de présence, koor en popmuzikanten uit de wijk laten van zich horen. En wat dacht je van de meeslepende ritmes van Afrikaanse trommels? Of ga luisteren naar klassiek geschoolde muzikanten, die meeslepende tangomuziek laten horen. Het evenement is bedoeld voor bewoners uit Van Starkenborgh en De Hunze en wordt mede mogelijk gemaakt door de Wijkraad (de BHS) en het bestuur van De Hunzeborgh. In wijkgebouw de Hunzeborgh speelt van 16.30 tot 17.30 uur een band met gratis toegang.

Aanmelden: info@luisterwijk.nl en maak het bedrag (aantal personen maal euro 8 of euro 15 per 2) over naar Stichting Luisterwijk NL79INGB0008042226 onder vermelding van 'Forza Musica'. De kaarten liggen op 16 september bij de kassa klaar vanaf 12.45 uur in wijkgebouw de Hunzeborgh, Beijumerweg 10a. Start is 13.30 uur bij buurtcentrum Hunzeborgh, Beijumerweg 10a. Kosten euro 10, of voorverkoop. Organisatie: Liesbeth van Hoffen, Stichting Luisterwijk en wijkkoor Goed Gestemd.