Veilinghuis Klinkhamer opent nieuwe locatie in Haren

GRONINGEN/ HAREN - Veilinghuis Klinkhamer uit Groningen opende onlangs een nieuwe locatie aan de Rijksstraatweg 239 in Haren.

De opening van de nieuwe locatie is vooral bedoeld om de doelgroep beter te bedienen, legt Veilinghuis Klinkhamer-eigenaar Martin Klinkhamer uit.

,,Natuurlijk weten veel mensen ons in Groningen te vinden, maar voor een deel van onze doelgroep weten we ook dat het bereiken van de binnenstad niet in alle gevallen even eenvoudig en praktisch is en met deze categorie denken we graag mee. Om het voor de mensen aantrekkelijk te maken zijn we vanaf nu elke vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur dus ook geopend in Haren voor gratis taxaties en we kunnen vanaf deze plek ook spullen innemen.’’

Hergebruik staat hoog in het vaandel

Veilinghuis Klinkhamer is gespecialiseerd in het veilen van Chinese kunst, antiek, toegepaste kunst, curiosa, speelgoed en aanverwante objecten. Bij Klinkhamer kunt u zowel enkele stuks als complete inboedels veilen. Hergebruik staat hoog in het vaandel van Veilinghuis Klinkhame,r besluit de eigenaar.

,,Wij hechten veel waarde aan mooie producten en benadrukken keer op keer de waarde ervan. Waar grote concerns uitpakken met producten die een beperkte houdbaarheidsdatum dragen, presenteren wij mooie eigenzinnige producten die de tand des tijds hebben doorstaan en dat zal in de toekomst niet anders zijn. Wij hopen dat de klimaatspijbelaars de trend inzetten naar duurzaamheid en wij deze in de nabije toekomst in de veilingen mogen verwachten voor een meubel als zij op kamers gaan.”

Veilinghuis Klinkhamer, Vechtstraat 45, 050-5532122, www.aca-auctions.nl.