De Kenniskaravaan: Workshop Hoe kom ik in de krant?

PATERSWOLDE - Steunpunten vrijwilligerswerk Haren en Tynaarlo, in samenwerking met de Haren-Tynaarlose Uitdaging, houden op maandag 25 februari een workshop persberichten schrijven in Ons Dorpshuis in Paterswolde.

Overal bekend zijn, dat wil bijna elke organisatie wel. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw project of activiteit aandacht krijgt in de krant? Hoe schrijf je een goed nieuwswaardig persbericht? Wat zijn de do’s en de dont’s? Tijdens deze workshop geeft Richard Aeilkema tips om het zo handig mogelijk aan te pakken met veel voorbeelden van wat wel en niet werkt. Richard werkt vanuit zijn bedrijf Up Consultancy voor het weekblad Dorpsklanken, Weerbaarheid Noord BV en Stichting Graceland Festival.

De Kenniskaravaan

De training maakt deel uit van de Kenniskaravaan en wordt georganiseerd door de steunpunten vrijwilligerswerk van Haren en Tynaarlo in samenwerking met de Haren-Tynaarlose Uitdaging. Het is een aaneenschakeling van boeiende trainingen, leuke workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, stichtingen of bewonersinitiatieven. De cursussen worden gegeven door mensen en organisaties die zich belangeloos inzetten voor de samenleving.

Datum: Maandag 25 februari om 19.30 uur Ons Dorpshuis, Mw. Bähler Boermalaan 4, Paterswolde

De training is kosteloos.

Opgave: Stichting Torion, 050-534 41 73/ info@torion.nl