Wellness voor baby's: eerste Baby Spa in Groningen

Groningen - Een spa voor baby's: het kan vanaf vrijdag in Groningen. Op 8 maart opent de eerste Baby Spa van Groningen haar deuren. Baby's vanaf 10 dagen oud kunnen hier terecht voor hun eerste wellness-ervaring.

Voor baby's is een bezoekje aan de Sparkle Baby Spa een echte ontspanning. Het drijven in chemicaliënvrij, gezuiverd en warm (34-37 graden) water doet denken aan het gevoel in de baarmoeder. Door de 'neckfloat', een soort drijfring om de nek, kunnen de baby's helemaal vrij en autonoom bewegen.

'A Spa is Born'

Op vrijdag 8 maart wordt de Baby Spa geopend. Om 15.00 uur zal eigenaresse Dominique Scheper de deuren officieel openen en gaat haar droom in vervulling. “Naast ondernemer ben ik ook stewardess, waardoor ik verschillende Spa’s heb kunnen bezoeken over de hele wereld. Het concept ‘Baby Spa’ wat in Azie en Australie al langer een fenomeen is, heb ik daar leren kennen. Ik vond het geweldig en wist meteen dat ik de Nederlandse moeders ook die ervaring wil geven”, Volgens Dominique Scheper is de Baby Spa er helemaal klaar voor. “We hebben veel getest en inmiddels hebben al verschillende baby’s het floaten kunnen ervaren. De reacties waren zeer positief.”

Via de website kunnen ouders een afspraak maken of meer informatie over de Baby Spa krijgen.