EM2 en The Rolling Stones | Waar was jij?

GRONINGEN Rockliefhebbers uit Stad en Ommeland kunnen zaterdag 23 maart bij EM2 hun muzikaal hart ophalen tijdens een optreden van de Stones tribute band: Gimme Shelter.

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat The Rolling Stones, rockhelden van het eerste uur, een groots optreden in het Stadspark gaven. Een uitgelezen moment om de beste Nederlandse Stones tribute band: Gimme Shelter naar venue EM2 te halen. De band, met topmuzikanten van het eerste uur, komt speciaal voor dit optreden in XXL-bezetting naar Groningen om een extra lange show te geven. Het belooft een avond te worden vol met opzwepende rock ‘n roll klassiekers; trek de dansschoenen maar uit de kast want stilstaan is geen optie!

Voorafgaande aan het concert zal de door filmmaker Nick Landman gemaakte documentaire “Waar was jij op 2 juni 1999?” in Première gaan.

Lokale helden van collectief “Ruig en Vuig” zullen de avond afsluiten met de fijnste dansmuzakjes. Dat wordt dus een oldskool ‘Rock it all night long’ avondje uit tot in de late uurtjes.

Aanvang 22.30 uur. De voorverkoop is inmiddels gestart via www.em2groningen.nl. EM2 Suikerlaan 6 Groningen.