Kinderconcertje met sneltekenaar Charles Michels bij VRIJDAG

Groningen - VRIJDAG, het huis van de amateurkunst in Groningen, organiseert zondag 17 maart een Kinderconcertje. Tijdens het concertje maakt sneltekenaar Charles Michels prachtige tekeningen, zodat de muziek voor de kinderen tot leven komt.

"Zoals bij elk Kinderconcertje is de sfeer ontspannen en gezellig. Niets moet en een heleboel kan: lopen, dansen, zingen, huilen, het mag allemaal! En bovendien kan ieder kind meedoen," aldus organisator Joëlle Doll.

Muziek Talent Route

Qua stijlen en instrumenten komt er van alles voorbij: van Beethoven tot Michael Jackson en van cello tot drums. De muziek wordt gemaakt door muzikanten uit de Muziek Talent Route van VRIJDAG, dat is een muzikale route voor kinderen en jongeren met een passie voor muziek. Tijdens de route componeren de talenten een muziekstuk voor de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble, werken ze aan improvisatie, podiumprestatie en treden ze regelmatig op voor elkaar en op festivals, in het UMCG en de concertzaal van VRIJDAG.

Het concertje vindt plaats op zondagmiddag van 14:00 tot 14:45 bij VRIJDAG, aan de Sint Jansstraat in Groningen. Alle leeftijden zijn welkom; entree is 5 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.