Waar is dit knuffelkonijn gebleven?

Groningen - Waar is konijn? Zaterdag 9 maart is Gabrielle Lommers met haar zoontje én zijn geliefde knuffelkonijn naar de stad gegaan. Bij thuiskomst bleek dat het knuffelkonijn ergens in de stad achter was gebleven.

Een rondgang langs alle bezochte winkels volgde, zonder succes. Maandag is Gabrielle, door de regen, opnieuw op zoek gegaan naar het konijn en woensdag heeft ze in de stad flyers opgehangen. 

We hebben allemaal wel een belangrijke knuffel gehad vroeger, zo is het knuffelkonijn dit voor het zoontje van Gabrielle. "Mijn zoontje heeft moeite met het verwerken van prikkels en is erg druk," vertelt ze. "Konijn helpt hem om rustig te blijven en worden." Ze heeft zelfs al precies dezelfde knuffel gekocht, maar deze werd niet geaccepteerd. 

Aanwijzing

Gabrielle kreeg donderdag een foto toegestuurd van een gevonden konijn, dit zou een 'match' kunnen zijn. De verzender van de foto weet echter niet meer precies waar de foto gemaakt is. Gezien de achtergrond zou het een schoenenwinkel of schoenmaker kunnen zijn. "Wij missen konijn heel erg en willen hem graag terug. Misschien dat iemand konijn een droog plekje heeft gegeven," besluit ze.

Alle tips zijn welkom.