Fotowedstrijd Stichting Oude Groninger Kerken

SAPPEMEER

Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK) roept iedere amateurfotograaf op deel te nemen aan een fotowedstrijd met als thema: ‘1969 – 2019 – 50 jaar Stichting Oude Groninger Kerken’.

Net als bij de eerste 5 edities worden de mooiste foto’s gebruikt voor de jaarlijkse SOGK-kalender. Op de kalender van 2019 komen 13 foto’s; 1 voorblad en 12 bladen voor de maanden van het jaar.

De fotografen kunnen een eigen invulling geven aan het thema. De enige beperking is dat een kerk/ kerkhof van de SOGK gefotografeerd is. Op www.groningerkerken.nl is te zien welke dat zijn.

De (maximaal 5) foto’s kunnen geüpload worden via www.groningerkerken.nl/fotowedstrijd. Hier staat ook alle informatie over en de voorwaarden van deelname aan de fotowedstrijd.

Prijzen

SOGK looft prijzen uit voor de mooiste foto’s. De hoofdprijs is een high tea (voor 2 personen) in Theeschenkerij Domies Toen in Pieterburen.

De makers van de overige winnende foto’s ontvangen een prijzenpakket. Verder krijgen alle winnaars de Jubileum Kerkenkalender 2019.

De inzendtermijn loopt tot en met 15 augustus.


Auteur

Marc Jansen Redacteur