Mindful wandelen in de Onlanden

REGIO

Zondag 25 september is er een mindful wandeling door de Onlanden. De excursie start om 9.30 uur vanaf de Onlanderij, Madijk 1 te Eelderwolde.

Wie zin heeft om De Onlanden op een rustige en intense manier te beleven, kan zondagochtend de 25ste vroeg mee om de natuur mindful te ervaren. Door je zintuigen bewust open te zetten beleef je de natuur van moment tot moment anders.  "Waar je anders aan voorbij loopt, merk je nu op. We nemen rustig de tijd om te luisteren naar vogelgeluiden, te genieten van de weerkaatsing van het licht in het water en de geur van watermunt. Een verfrissende en ontspannen manier om de zondag te beginnen", aldus Rob Rakers, coördinator excursieleidersteam de Onlanden van Natuurmonumenten. Voor deelname is inschrijven via de site van natuurmonumenten: https://www.natuurmonumenten.nl/activiteiten/mindful-wandelen- in-de- onlanden/2016-09- 25t0930

Auteur

ggeersing