Bezorging en adverteren Groninger Gezinsbode

Verspreidgebied Groninger Gezinsbode

Groninger Gezinsbode wordt wekelijks op woensdag verspreid in de plaatsen Eelde, Eelderwolde, Groningen, Hoogkerk, Meerstad, Paterswolde en in een gedeelte van Harkstede en Lageland.

Afgiftepunten Groninger Gezinsbode – U kunt hier zelf de krant ophalen:
Groningen Albert Heijn, Akerkhof 1; Brugstraat 14; Helperplein 4; Siersteenlaan 464; Bruna, Helperplein 11; Stationsplein 23; Coop, Kerklaan 75; Gemeente Info centrum, Kreupelstraat 1; Jumbo, Linnaeusplein 55; Wilhelminakade 21 Openbare Bibliotheek, Oude Boteringestraat 18; Eikenlaan 288/8; PLUS, Vechtstraat 131; Poiesz, De Savornin Lohmanlaan 86-88; Primera, Stoepemaheerd 20-F; Nieuwe Ebbingestraat 2; Korreweg 190; Spar, Van Ruysdaelstraat 18; Zonnelaan 80; Stadhuis, Grote Markt 1; Tabak Gemak, Eikenlaan 300; Tankstation Avia, Friesestraatweg 231; The Read Shop, Nieuwe Ebbingestraat 33; Reitdiephaven 247-249; Totaal Gemak, Kajuit 269, Wij Vinkhuizen, Boraxstraat 2
Peizermade Esso tankstation, Groningerweg 61-A Ten Boer Bibliotheek, Koopmansplein 9

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd de digitale editie lezen. .

Het archief is te vinden op dekrantvantoen

Adverteren
Wij kunnen helpen de koers te bepalen in het veel omvattende medialandschap, zodat u de kracht kunt ervaren van crossmediaal adverteren. U zult zien dat onze media een bijzonder waardevolle bijdrage leveren aan de effectiviteit van een campagne in de Noordelijke regio. Ga voor meer informatie naar NDC mediagroep

Bezorgklacht melden.
U kunt een klacht indienen als u in een van bovengenoemde plaatsen woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afgiftepunt of de digitale versie lezen. 

Lees hier onze Privacy Statement

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren

Familieberichten

Rouwadvertenties kunt u eenvoudig en snel doorgeven via
www.familieberichten.nl

E-mail: weekbladen
@familieberichten.nl
Telefoon: 088-8005700

Voor geboorte en jubilea:
info@rubrieks.nl
Tel: 088-800400

Familieberichten.nl